Nog geen huis op het oog?

Bent u op zoek naar een nieuw huis en kunt u dat niet vinden? Dan biedt HW Makelaardij u de helpende hand. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek brengen wij uw wensen in kaart. Hierna gaan wij doelgericht voor u op zoek naar uw droomhuis.

Uw droomhuis al gevonden?

Als u uw droomhuis gevonden hebt, komt er nog veel bij kijken voordat u het daadwerkelijk úw huis kunt noemen. Weet u bijvoorbeeld of de vraagprijs reëel is? Of de woning bezwaard is met erfdienstbaarheden? Hoe zit de woning bouwkundig in elkaar en wat zijn de mogelijkheden voor aan- en verbouw? Zitten er geen addertjes onder het gras?

Bezichtigen

Voorafgaand aan het bezichtigen doen wij onderzoek naar onder andere kadastrale gegevens, referentiepanden en bestemmingsplan. Tijdens het bezichtigen wijzen wij u op alle zaken die voor u van belang zijn. Indien nodig laat HW Makelaardij een bouwkundige keuring uitvoeren. Vanzelfsprekend word met u na afloop van de bezichtiging met u de woning en de eventuele vervolgstappen besproken.

Onderhandelen

Onderhandelen is een vak apart! Als u besluit in onderhandeling te willen treden met de verkoper bespreken wij samen met u de onderhandelingsstrategie. Hierbij komen bijvoorbeeld het openingsbod, de maximale koopprijs en eventuele ontbindende, opschortende en overige voorwaarden aan de orde. Iedere stap in het onderhandelingsproces zal vooraf met u worden doorgenomen.

Overdracht

In dit stadium controleren wij de koopovereenkomst grondig. Samen met u doen we de eindinspectie vooraf aan de oplevering en HW Makelaardij begeleidt u bij het notarieel transport.

Kortom: van de eerste tot de allerlaatste stap kunt u rekenen op een zeer persoonlijke benadering en een deskundig, betrouwbaar advies!