Vorige | Volgende

Dorpsstraat 21 A Niftrik

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Bouwkavel 1:
Vraagprijs € 228.000 v.o.n. - Verkocht

Bouwkavel 3:
Vraagprijs € 169.000 v.o.n. - Verkocht

Twee prachtige, aan de buitenrand van de kern van het gezellige dorp Niftrik, gelegen ruime bouwkavels (circa 720 m² en 530 m²), met de mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw.
Beide kavels zijn via een eigen hofje/toegangsweg te bereiken en kijken aan de voorzijde uit op het Gildeplein met haar speeltuin en-veldje.

Kavel 1 (circa 720 m², woning 1 op de plankaart) is gelegen aan de linker achterzijde van het hofje, met een prachtig wijd uitzicht op de landerijen, ± 25,70 x 28 meter.

Kavel 3 (circa 530 m², woning 3 op de plankaart) is gelegen aan de linker voorzijde van het hofje, eveneens met een prachtig wijd uitzicht op het landelijk gebied.

Niftrik heeft een eigen basisschool en een rijk verenigingsleven. Rijdend of fietsend over de dijk (5 km) met haar prachtige vergezichten komt u bij het zeer mooie vogelgebied De Liendense Waard aan, waar in de eerste week van januari al minimaal 15 verschillende soorten zijn waargenomen.
De kavels liggen op fietsafstand (4 km) van het centrum van Wijchen, waar alle dagelijkse voorzieningen, diverse winkels, restaurants, terrassen, basis- en voortgezet onderwijs scholen, het NS-station, etc. aanwezig zijn. Zeer goede ontsluiting naar de snelwegen A326, A50 en A73.
Op 3 km afstand over de Maas ligt het stadje Ravenstein met zijn mooie historische stadskern, diverse winkels, restaurants en NS-station.


-Beide te realiseren woningen mogen een inhoud hebben van 800 m³, een goothoogte van 6 meter en een nokhoogte van 10 meter.

-Het bijgebouw mag tot 120 m² groot zijn, met een goothoogte van 3 meter en een verplichte nokhoogte van 7 meter.

-Bouwwerken, zijnde geen gebouwen, o.a. carport/overkapping mag een grootte hebben van 20 m², met een hoogte van 3 meter. De erfafscheiding mag 2 meter hoog worden.

-De woningen dienen gebouwd te worden volgens de normen van 0 op de meter.

-De toekomstige eigenaren van alle vier de woningen worden gezamenlijk eigenaar van het hofje/toegangsweg en zijn daarmee zelf/samen verantwoordelijk voor het onderhoud van het hofje.

-De verkoper regelt de aansluiting op de riolering. De aanvraag voor water en elektra is voor de koper.

-De verkoper geeft opdracht tot het uitmeten van de percelen aan het Kadaster.

-De schuren zoals die nu staan worden afgebroken en daar zal een nieuwe schuur voor gebouwd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
615 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Niftrik
Sectie
B
Perceel
515
Oppervlakte
530 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen, in woonwijk, aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object