Vorige | Volgende

Wezelsedijk 0 ong Wijchen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Prachtig, uniek landelijk gelegen bouwkavel met weide (totaal 9180 m²) in de buurtschap Wezel (tegenover nummer Wezelsedijk 31 Wijchen). Er staat nu een schuur met bijgebouw. De mogelijkheid bestaat om de bestaande schuur met bijgebouw te slopen en/of te (ver)bouwen tot een gasloze eengezinswoning, geïsoleerd naar de normen van nu, met een inhoud van 750 m³ en een garage tot 60 m² excl. het vergunningsvrij bouwen, totaal bij te bouwen max. 150 m², met aan de achterzijde vrij uitzicht op de landerijen en aan de voorzijde uitzicht op een mooie T-Boerderij. Aansluitend aan de bouwkavel ligt de weide met agrarische bestemming.

Ideale locatie voor wonen en werken aan huis en het hobbymatig houden van dieren.

Volop vrijheid en toch gezellig in een woonomgeving, dichtbij de Heerlijkheid Leur, waar het prachtig wandelen en fietsen is. Ook recreatieplas De Groene heuvels ligt op 5 minuten fietsen. Buurtschap Wezel ligt in de gemeente Wijchen, aan de rand van het kerkdorp Woezik, dichtstbijzijnd winkelcentrum op ± 3 km afstand, evenals de basisscholen St. Paschalis en De Buizerd. Op fietsafstand (15 minuten) van het gezellige centrum van Wijchen gelegen met al haar voorzieningen waaronder gezellige restaurants, terrasjes, bioscoop, theater Mozaïek, diverse winkels en het NS-station. Op 20 minuten fietsafstand van alle soorten voortgezet onderwijs. Het perceel heeft een goede ontsluiting tot de snelwegen richting Nijmegen en Den Bosch.

Kortom, deze bouwkavel is gelegen aan de rand van Wijchen, landelijk in de vrije natuur met alle faciliteiten op fietsafstand bereikbaar en centraal gelegen wat betreft de steden Nijmegen (15 autominuten) en Den Bosch (35 autominuten).

Bouwjaar schuur 1988, inhoud te bouwen woning max. 750 m³ excl. gedeelte vergunningsvrij bouwen, totaal opp. perceel 9180 m² waarvan bouwvlak ± 180 m², bestemming wonen ± 1800 m².

Overige informatie:
-Schuur 1 bestaand (15.59 m x 8.96 m) mag gesloopt en/of ge-/verbouwd worden tot woonhuis met een inhoud van max. 750 m³ en een optie tot het bouwen van een garage tot 60 m², excl. het vergunningsvrij bouwen. Deze schuur is bedekt met asbest houdende golfplaten.
-Schuur 2 is ongeveer 50 m² groot en bedekt met pannen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
9180 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Wijchen
Sectie
K
Perceel
48
Oppervlakte
9180 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen, buiten bebouwde kom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object